Inte särskilt lyckat.

 

Hade tänkt skriva ett inlägg om denna lilla film som vi tog när vi var hos fåren igår men jag är alldeles för trött och seg och sjuk. För mig är det väldigt bra att få se oss på film när vi tränar för jag ser flera saker som jag måste tänka på nästa gång. Gör du? Det är nämligen svårt att se hur fåren beter sig när man är så fokuserad på hunden som man är så här i början. Och att jag ibland tänker rätt men ändå gör fel. Eller varför Era gjorde något annat än det jag tänkt mig. Även om jag kanske inte fattar det alltid, men ofta, så här i efterhand . . . Och det är tydligt att vi behöver mängder med träning!!!

Annonser

3 reaktioner på ”Inte särskilt lyckat.

  1. Härligt med vallning och det låter som en kul aktivitet – en inte alltför konstruerad sådan! Själv har jag börjat åka skidor och lydnadssäsongen känns väldigt avlägsen.
    Lycka till med planerna, fåren och de fyrbenta flockmedlemmarna!

    1. Det förstår jag Ylva! Om jag fick bestämma skulle vi valla varje dag! Och jag hade även satt fårnät runt hagen istället för eltråd så att vi hade kunnat träna ute. Men inne duger det också! Bättre än inget och det finns helt klart en hel del att träna på inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s