Ett förlösande pinnlopp?

Här kommer filmen på Annis pinnlopp ifrån igår. Tävlingsmänniskan i mig som vill utvecklas mer hittar självfallet en hel del saker som jag kunde gjort bättre! 🙄 Lisa-svängen i detta lopp var bedrövligt utförd av mig. Men jag har börjat våga prova på tävling!!! För att utvecklas är det ju just det som jag behöver göra. Och om det sedan inte alla gånger blir så bra, vad är problemet? 😉 Malin har varit duktig och fått med sig de svängar där jag verkligen provar att vara annorlunda. Som sagt, inte alltid så snyggt men huvudsaken är att jag vågar. Vi får helt enkelt se till att träna på lite andra saker än slalom hädanefter så att svängarna blir lika snygga när Azlan och Anni gör dem som Era. Han har ju fått lite mer träning på dessa! ”Våga, satsa och våga lite till” är nog ett motto som får stå för detta utvecklingsår! 😀 Och kan man hoppas på att jag har hittat lösningen på Annis slalom på tävling? Att äntligen få nolla igen efter 9 månaders 5- och 10-felare känns väldigt förlösande!

4 reaktioner på ”Ett förlösande pinnlopp?

  1. Hejja Josefin!!! Om jag vore hälften så modig som du var i dessa lopp med Anni, så skulle det gå 10ggr bättre på tävling för mig och Della. Ska bli jättekul att se dig och Era ute på tävlingar sen, när får han debutera, har du någon tävling utstakad för det?

    1. Tack Annica! Ja, Jenny Damm har verkligen lärt mig att våga lite mer! Vad är det värsta som kan hända liksom? 😉 Jag längtar ihjäl mig tills Era och jag får tävla ihop! Trots att han inte är riktigt färdig ännu. Planerad debut är den 24 april i Njudung. Två hoppklass 1 på en dag. Har ju inte orkat jobba med kontakthindrena ännu . . . :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s