Var är agilitysuget?

  
Just nu är gräset nyklippt på vallen för att jag ska kunna ha mina hinder där. Visserligen hälften så stor som jag skulle behöva och tanken är att fåren ska få beta av den andra biten åt mig innan jag kan klippa med maskin. Men nu när det regnar vill jag inte att de ska vara oskyddade i den lilla hagen. Och kanske är det därför jag inte hittar suget till att träna agility? För att saker och ting inte riktigt är som jag vill? Nej, har jag varit nöjd med att träna runt träd inne i storstan borde jag klara mig på en yta som är ca 20 x 30.
Jag skulle ha tränat idag. Just nu i uppehållet av stora droppar. Gavi vill. Jag tror att Era också vill. Själv är jag för trött (järntabletterna har inte kickar igång ännu). Jag skulle definitivt kunna gå ut och putta på fåren. Tror jag. Men att ge mig ut och värma upp hundarna för att träna agility – nej, det suget finns inte. Jag ber till högre makter att låta solen komma fram så att vädret inte hjälper till att göra en så sömnig och orklös. För jag tror att även jag vill träna agility. Faktiskt. Jag måste bara hitta suget någonstans där solen och orken gömmer sig . . .
Apropå sol – tänk att den varit närvarande varje gång jag haft främmande. Vi borde få besök oftare!!! Igår tittade solen fram och närvarade hela tiden som Emma och hennes killar Keen och Fawkes var här och vallade med oss! Titta vilka fina bilder hon lyckades ta på mina killar!
   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s