Dags att möta världen

När man nästan kan komma över kanten på valplådan då har det blivit dags att flytta till den mer spännande valphagen! De andra hundarna hänger utanför kompostgallret med varierat intresse. Gavi är inte så värst imponerad men han känner sig väldigt utanför när jag pratar med valparna. Mammas Frasse bjuder på lekinviter och studsar nästan in i hagen. Azlan är den enda förutom katterna som inte ens tittat på valparna utan har glatt hoppat upp i sängen och återtaget sin plats.

Hur har valparna tagit ombytet av miljö? Den första tiden var det en hel del gnäll men de somnade ändå tryggt isär utan att söka tröst hos varandra, mig eller Min. Och det fanns ingen tvekan att låta dem stanna i valphagen under natten så allt flöt på utan bekymmer. Och redan nästa dag hade alla valpar varit i hagens alla hörn.

Eftersom det gick så bra att flytta till valphagen så fick de även möta den riktigt stora världen och prova valphagen ute. Första turen var mindre exalterande för mig då intrycken var lite fler än inomhus så då de höll sig nära. Några var lite modigare än andra men redan andra gången de fick komma ut så var alla nyfikna och trygga i hagen.

Idag blev de 4 veckor och är så redo att möta världen. Därför är alla som vill välkomna på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s