Agility

IMG_1074

Sporten vi brinner för är agility! När man varken dricker, röker eller ägnar sig åt annat än sockerkickar är agility den största drogen man kan ta. Adrenalinet som kickas igång av både tävlingsdjävulen och de snabba mentala och fysiska besluten man tar inne på plan kan man aldrig få nog av! Man vill bara uppleva det igen och igen i en ständigt aldrig sinande följd. Agility kan få den mest morgontröttaste att stiga upp mitt i natten för att köra 30 mil för två 30 sekunderslopp. Sporten kan få en att springa 14 lopp på två dagar med en skadad fot som nästan får en att gråta. Underbart är kort brukar man säga och de knappa sekunderna man springer inne på tävlingsplan ger alltid mersmak.

IMG_1471

Vi älskar som sagt agility och den allra bästa formen att tävla agility i är att tävla i lag. Delad glädje är dubbel glädje!!! Det allra första laget bildade jag, Emma Björkvall och Ida Cronebäck för att springa med våra något äldre herrar Azlan, Harry och Kezo. Sedan slängde vi in den unga röriga Era i laget och namnet blev självklart GUBBRÖRA. Med laget lyckades vi med något som vi inte hade chans till individuellt – att kvala till SM! Fantastisk känsla att springa lag på SM och vi lyckades ta oss runt båda dagarna men tyvärr med en del fel. Underbart roligt var det i alla fall och vi är så glada för att vi har det minnet!

IMG_4914

 

Sedan dess har det blivit en hel del lag men idag har hundarna hittat hem. Era tävlar i DREAM TEAM tillsammans med Hannah, Min har gått med i laget SWISH och Gavi tillhör det fantastiska gänget i HEJJAKLACKEN som andra året ihop lyckades med att bli Årets Agilitylag (-17) och guldmedaljörer på SM -18. Jag hoppas att jag får tävla med dessa stjärnor länge till!

Processed with MOLDIV